13 Ekim 2013 Pazar

SEO 101 - Bölüm 15: Her şey bağlama hakkında bilmeniz gereken

Aşağıdaki serisi, LOreal New Yorkta ev sahipliğinde güzellik blogcular bir gruba verdi bir sunudan çekilir. Sunuyu çoğu bir blog daha fazla arama motoru nasıl doğru dişli ve kullanımı kolay, ancak ben ipuçları ve stratejiler siteleri tüm sanayi genelinde ürün veya hizmet satmak için eklenecek kavramlardan birçoğunu genişleyecektir.


Bağlantılar, tüm farklı şekil ve boyutlarda gelir. Bazıları iyi, bazıları kötü, bazıları sadece vardır. Link anatomisi baktım bu dizi bölüm 14, ne bir bağlantı oluşturmak ve farklı öğeler analiz. Birçoğu yalan bağlantı değeri bakıldığında dikkat etmeniz gereken şeyler bir sürü değeri sayfa veya Web sitesi sevme yapıyor. Ama nasıl bağlanır iki site arasında yapılan bağlantı, biraz farklı bir değer burada inceleyeceğiz.


Siteler arasında tek yönlü ve çok yönlü karşılıklı linking üç temel yöntem vardır. Biz bu değerleri bakacağım ve bağlama türü olup içinde meşgul olmalıdır.


Karşılıklı bağlantı, en basit anlamda, bir link sitesi A-B site ve bir bağlantı geri Site B üzerinden Site A. olduğunu Birçok karşılıklı bağlantılar olarak tamamen ilgisiz olmak düşülen ama çok çok basit. Karşılıklı bağlantılar ile sorun yok bir kendilerini. Onun tüm yürütülmesine.


Bu evi karşılıklı bağlantılar için özel olarak tasarlanmış sayfalar üzerinde bulunan en düşük kaliteli karşılıklı bağlantılar vardır. Ne bu "kaynak" sayfalarından elde bir veya daha çok diğer Web sitelerinin onlarca Site A dan çok az ilgili bağlantılar bir grup olduğunu. Tüm bunlar size geri ve bir veya daha çok diğer sitelerin düzinelerce bağlama iyilik kendi "kaynak" sayfalar oluşturun.


Bu sayfalar genellikle genellikle küçük değeri site için iyi bir kahkaha daha diğer ziyaretçilere sağladıkları spot kolaydır. Kendini bu şekilde geri bağlantıları bir siteye bağlanan muhtemelen bağlantı için onları durdurmak için yararı olacaktır. Kendini onlarla (bağlantı ile) ilişkilendirerek arama motorları umurumda değil bir sinyal çok siteler için bağlantı kalitesi hakkında olmak irsal sen ancak size büyük olasılıkla işaret bağlantı hiçbir değeri yoktur.


Bazı inanç rağmen değeri çok-ebilmek geçmek için karşılıklı bağlantılar vardır. Düşük kaliteli karşılıklı bağlantılar sadece bedel için bağlantı vardır. Kaliteli Karşılıklı Bağlama birinin bir iyilik karşılığında bir şey almak için işi ile ilgisi yok. Bu birbirinden bağımsız olarak sadece yapılan iki bağlantılar vardır ve "pistonlu" site içeriği diğer kişilerin değerli bulmak çünkü.


Bağlama taraflardan birinin her bağlantı bağlantılı olmakla içeriğin değeri temelinde tamamen verildi çünkü diğer site için bağlantı olduğunu hakkında hiçbir fikri yok tamamen mümkündür. Önceden ayarlanmış veya herhangi bir şekilde amaçlı değildi.


Bu karşılıklı bağlantı önceden düzenlemek ve hala değerli hale gelmez. Sen, olabildiğince doğal ve non-pre-tanzimi mümkün olduğunca görünüyor emin olun yeter. Birincil site sayfalarında bir bağlantı ortasında kaliteli içerik alma ve bağlama hile yapabilirsiniz. Aynı anda kaç kişi bu karşılıklı bağlantıları göstermek hakkında dikkatli ol.


Bu bağlantı şemaları bazıları akıllı nereden. Karşılıklı bağlantılar, üç tane var ve bu yüzden değeri olmayan ya da bu nedenle hiçbir doğrudan pistonlu daha fazla sitenin birbirine bağlayan bağlantı tüm anlatılır.


Üç yönlü bağlantı şemaları dışarı bu çoklu bağlantı programları daha karmaşık kazanılmış var bu yüzden burnunu çekmek arama motorları için kadar da zor değil. Link jantlar en son sürümüdür. Bu nereye ağ siteleri siteleri ikinci bir düzeyde size sonra hangi bağlantı bağlantı. Bu link wheel ağlar yoluyla sitenize onlarca veya yüzlerce "tek yönlü" link almak.


Bir saf değeri açısından üzerinde tek yönlü bağlantılar (sans herhangi bir bağlama düzenleri), sen-ebilmek almak en değerli bağlantılardır. Bu, birçok durumda, içeriğinizi değerli bulduğunda, değil onlara kendi bağlantı vermeyin, bir bağlantı için sormak bir bağlantı sitenize birinden.


Eğer iyi bir içerik varsa, bu tip bir bağlantı o nadir değildir. En iyi bağlantı pazarlama bilgilendirici, yararlı ve eğitici değerli bir Web sitesi oluşturma. Bu tek yönlü link satın almak için seçenekler çok proaktif pazarlama değil tabii.


Hiç şüphesiz, açıkça bu tür hem görsel olarak tanımlanmayan bağlantıları satın alınan ve/veya nofollow özniteliği kullanarak arama motorları üzerinde kaşlarını. Kendi risk bağlantıları satın alabilirsiniz. Arama motorları satın aldığınız Linkler gizli tutmak için iddia bir broker kullanıyorsanız, arama motorları kolayca siteler inşa ve bağlantılar aynı bu ağlar üzerinden satın para harcamak göz önünde bulundurun. Gizli ağ artık arama motorlarından gizlenir ve onlar bile bunun farkında olmayabilir.


Bağlantı arama motoru radar altında uçan sürece hiçbir değer, ama sadece tüm alımlar bağlantılar var. Bu nadiren bir broker bağlantıları satın alarak yapılabilir, ama bire bir durum üzerinde yapılabilir.


Linkler optimizasyon kampanyanızı önemli bir parçasıdır, ancak her bağlantı aynı değeri sağlayacak. Karşılıklı bağlantılar hakkında endişe, bir yana tekerlek bağlantı veya bile tek yönlü link satın alma, kutunun dışında "bağlantısı olsun" ve ziyaretçileriniz için bağlama değer değer sağlama hakkında düşünüyorum gidin. Bir kez sen-si olmak o, o zaman almak belgili tanımlık kelime içerik link, müşteri olmak ve kelime yaymak büyük olasılıkla bu yolları düşünün.


Evet, bizim dönüşüm oranları daha yüksek bu yüzden bizim siteleri müşterilerimiz için yapalım. Evet, insanlar bize bağlantı sevgi göstermek istiyorum bu yüzden bizim siteler çok iyi yapalım. Evet, Hadi arama motorlarını kandırmaya çalışmayın.


Ne yazık ki, benim en büyük organik rakibi Ürünlerimiz hakkında temel bir site ve uzak sıkışmış sitede müstehcen miktarda içeriği hakkında ilgisiz şeyler onda (doğal takviyeleri satarız, NASCAR, paintball, vb hakkında makaleler her türlü vardır). Ve buna benim (tamamen tarafsız ;^)) görüş, siteme erişimi daha kolay daha iyi bilgi ve daha iyi özel müşteri sağlar. Başka bir deyişle, biz ne satıyoruz ve ortak noktamız için benim içerik, eller aşağı dövmek düşünmek için ondan daha fazla içeriğe sahiptir.


Site onun büyük yapar, ilgili olmayan içerik dışında bil bakalım (dolayısıyla) her zaman onu benden önce aramalarında yerleştirir ve de ona ayırmalıdır gibi görünüyor tek şey nedir? Geri. Ve onlar bile iyi olanlar değil.


Bu dizi bana çok yardımcı oldu...Makaleleri yiyor ve değişiklikler yapma. Ben hala biraz nasıl şeffaf Googleverse kaliteli bağlantılar bağlantılar sayıda koz olarak karıştı.


@Carolyn - ne yazık ki arama motorları hala bağlantı kalitesini belirlemede güçlük. Her zaman onlar-ebilmek almak bu bağlantı numaraları düşündüm kadar bağlantı kalitesi ağır bastığı. Arama motorları bir çok şey doğru olsun, ama hala bazı boşluklar vardır.


Bir seyahat web sitesi için kitap okumak zorunda kaldım bazı büyük yazı yazdı. Bu birkaç yıl önce gider. Önce yıllar Wikipedia ve BBC bazı makaleler hakkında öğrendi ve onlarla bağlantılı birkaç site aldı. Tabii ki, makaleleri buldular ve onlara bağlanır, siteyi ziyaret edenler türünü aldı beri hep istiyordun ve sıralamaları bunun için mücadele.


Soru: zaman alıcı bir strateji alınmıştır, ancak bu yetki siteleri düşkün değil hayal Eğer size link. Oluşturmuş olduğunuz büyük bir içerik okumak için bulmak için onları bir şekilde tavsiye edersiniz?


@Rahman - büyük soru. Temelde aşağı Gıda Zinciri izleyin. Büyük siteleri düzenli olarak bağlantı ve hakkında yorum ve Linkler onlardan almaya çalışın kaynakları bulun. Seçmek yukarıya ve büyük köpekler için yolunuzu çalışmaya başlayana kadar aşağı gitmek gerekir.


Ben totoally katılıyorum biz nerede bizim bağlantılar üzerinden çoğu seçmeli olmalı ve daha kaliteli ve ilgili siteleri en iyi. Ancak. Nasıl, böyle bir blog üzerinde yorum ya da bir forum katkıları dışında pek çok kaliteli bağlantıları alabilirim? Bu sadece hiç bir site kaliteli içerik - kaliteli mürekkep - kazanmamız gerekiyor ama hw yapmak mümkün olacaktır Cleearly teşvik mi?


Stoney teşekkürler. Harika bir cevap ve akıllı bir strateji diğerleri nerede olduğunuzu ve ne hakkında bildirin. sonunda beni bulmalarına yardımcı olmalıdır. Minnettarım.


Her zaman mümkün olduğunca doğal olarak ortaya için bağlantıları için önemli olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bu insanlar eğilimi bahar kadar görmek için işlem zorlamak başlangıç s.


Ücretsiz haftalık bülten, 18.000 small business kişi tarafından okunur, en iyi arama motoru pazarlama uzmanlarından makalelerin bir Özet sunar. Öğreneceksiniz:


Ücretsiz Haftalık Bülten tüm en son Trendler, etkinlikler ve iş ve yapmak daha fazla satış büyümesi için arama motorlarını kullanarak teknikleri ile güncel kalmak için mükemmel bir yoldur. E-posta adresi olacak değil , üçüncü kişilere verilecek.


Copyright © 1998-2013 K. Clough, Inc. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder