16 Ekim 2013 Çarşamba

New Orleans sakinleri: Sevgili Google, bu bizim sokak görünümü yansımalarını güncelleştirmek vakti geldi.

Tüm E-çözümler projektör |





Yeni Orleanians çifti, Googlenın Street View görüntüleri onların şehrin güncelleştirmek almak için çalışıyoruz ? bazıları beş yaşında ve hala kalıntılar 2005 kasırga Katrina gösterir.


"Biz temelde sadece gerçek bir ihtiyaç için güncelleştirilmiş yansımaları bu yıllar sonra Katrina, değil Googlea bildirmek istiyorum" diyor Annalisa Kelly Kim, avcı Kral ile birlikte, son güncelleme Google Street View New Orleans başlattı! Mevcut şehir fotoğrafları yeni Street View fotoğraflar için gereği üzerinde hafif bir parlaklık için Googlenın görüntüleri ile juxtaposes bir blog olduğunu.


Kral ve Kelly blogda dediği gibi "sürekli değişen, yıkan ve yeniden oluşturma" New Orleans ve Googlenın eski sokak görünümü görüntüleri "yerel işletmeler, daire avcılar, ev sahipleri ve şehrin genel algı acıyor."


neworleans1-a


neworleans1-b


neworleans2-b


neworleans2-a


"Bu blog gelmek için en iyi şey"Kelly e-posta yoluyla dedi "biz New Orleansa geri hareket ama Street View ile güvenemezsiniz çünkü uzaktan iyi bir yer bulmak için mücadele için çalışan kişilerden aldığınız kişisel teşekkür ederim iletileri olmuştur. Biz de yerel işletmeler ve ev sahibi onların yenilenmiş özellikleri eski görüntüleri tarafından hayal kırıklığına uğradım ama ne yapacağımı emin olamadım duydum."


Blog başlatmadan önce Kelly ve Kral yeni sokak görünümü görüntüler için doğrudan sormak Google bağlantı kurmaya çalıştığınız. Onların okuyucuları yardımcı oldu. Onlar kullanılan e-posta, Twitter ve hatta Google Yardım forumları ? ama hayır şans. Blog, onun yerine başlatmaya karar verdiler.


Biz dün Google PR takımı için uzandı. Bir şirket sözcüsü herhangi bir detay sunmak reddetti ama Google New Orleans eski Street View görüntülerinin farkındadır ve zaman içinde yenilemek planlıyoruz dedi.


Parlak tarafında, Street View arabaları New Orleans alanında Nisan 2011 yılında görüldü ve Street View trikes bu yılın Mayıs ayında New Orleansta görüldü raporlar vardır.


New Orleans için yakında değişecek umut demek. Bazı sakinleri ve beş yıl bekleyen edilmiştir işletmeler için çok yakında olmaz.


Postscript, 14 Ağustos: Google, yeni sokak görünümü görüntü New Orleans için dışarı itti. Bizim hikaye daha fazla bilgi için bkz: Google güncellemeleri New Orleans sokak görünümü görüntüler.


İle ilgili konular: Kanal: Yerel | Özellikleri: Genel | Google: Sokak görünümü | Son Haberler


Yazar hakkında: Matt McGee, genel yayın yönetmeni arama motoru Lands. Haber kariyerine TV, radyo ve yazdırma gazetecilik harcanan süreyi içerir. Az sayıda SEO ve sosyal medya danışmanlık istemcileri gibi normal konuşma nişan ABD pazarlama etkinlikler dahil etmek web kariyerine devam ediyor Son zamanlarda Google cam cam Almanak ve ayrıca Bloglar küçük iş arama pazarlama adlı adanmış bir site başlattı. Matt @MattMcGee, Twitter ve/veya Google Plus üzerinde bulunabilir. Onun kişisel blog Mattın açıklamaları okuyabilirsiniz. Tarafından Matt McGee daha eşya görmek


@sengineland izle





Tuhaf, hatta uydu görünümü güncelleştirmek için ne kadar yavaş olduklarını. Burada Austin, 183 genişletilmiştir ve Tarih için eklendi. 2007 Yılında çalışma tamamlandı ama uydu görüntüsü hala yapım aşamasında gösterir.


Çeşitli özellikleri için geçerli ve en son içeriği sunan acilen ihtiyaç vardır. Sadece üzerinde Google ama orada bazı lacunae ve ana SERP Google bilgi grafik gibi de diğer platformlarda yerlerdir. Google içeriği güncelleştirildi ve dolayısıyla büyük eleştiri arama motoru arenada karşı karşıya olduğu tarih hakkında çok rahatsız olmadan onun bilgi grafik doğrudan Wikipedia dan çeker. Google onları düzeltilmesi için bir şeyler yapmak umuyoruz.


Birçok bilgi ve bilgi--dan senin yer aldım ve yeni anlayışlar, eğer iyi bir zaman gezici bilim ve teknoloji denilen sitemi ziyaret edin bugün okumak senin eşya gibi olsun. Teşekkür ve Endonezya dostluk Saygılarımla.


Kim bilebilirdi ki? Kapsamlı global gözetim ile sorumluluk gelir? Ve montaj maliyeti. New Orleans durum üzücü, ama aynı zamanda tür boş çok veya yarı yerleşik kınamak hızla geliştirmeye eski fotoğraflarını bakarak kaba mahallelerinde... Eminim Emlakçılar nefret... bir büyük Street View kullanılır bir yere yolculuk var gerek kalmadan kontrol etmek.


Ne zaman Google street araba yanımdan silindir evimin önünde durmak oldu. Bu Temmuz 2011... Fotoğraf haberdar olmak hâlâ bekliyoruz.


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


5 Yolları PPC-ebilmek yapmak a daha akıllı pazarlamacı


Bing yerler genişletir Kanada, Birleşik Krallık


Oturaklı verir iPhone kullanıcıları gerçek zamanlı öneriler & Rolls Out 2 yeni arama özellikleri


Nasıl Google Hummingbird etkisi bağlantılar olacak? İşte 6 yolu


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi canlı


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder