7 Ekim 2013 Pazartesi

Google daha önce gazetecilik durumuyla ilgili Senato tanıklık

Tüm E-çözümler projektör |





CNET tanıklık Google VP Marissa Mayer "Gazetecilik geleceği" olarak ticaret, bilim ve iletişim, teknoloji ve Internet ulaşım alt Komitesi Senato Komitesi duruşma sırasında sağlanan raporlar. "Parasitically" Google iddiaları karşı savunmak yazdırma gazete içeriği ermesinin üzerinden para yapar, Mayer şöyle dedi:


Yakın zamanda Google ve iş modeli karşı eleştiri davul sesi gelir ve okuyucu problemleri için arama motoru aslında scapegoating sinirli (hatta acı) medya yöneticileri ile daha yüksek sesle büyüdü. Google-ebilmek var olmak tüketici davranışı üzerinde internetin etkisi en görünür yararlanıcı ama geleneksel medya kitlelere bir düşüş için katkıda bulunan internet kendisi ? sadece Google.


Google tüm eleştiri ekşi üzüm olarak görevden olmayacak ama ve Google günah keçisi seçerek bu vokal medya yöneticileri inkar veya görme veya yetersizlik etkili yeni pazarda rekabet için kendi eksikliği için sorumluluk kaçınmak için arıyorlar.


PostScript: Bu video (aşağı kaydırma) featuring Arianna Huffington Huffington Post hakkında tanıklık önce alt komite bugün tartışma doğası anlayışı sağlar.


İle ilgili konular: Kanal: Sanayi | Google: Eleştirmenler | Son Haberler


Yazar hakkında: Greg Sterling arama motoru Land, katkıda bulunan bir düzenleyicidir. SoLoMo sorunları ve çevrimiçi ve çevrimdışı arasındaki noktalar bağlama hakkında kişisel bir blog Screenwerk, demiştir. Ayrıca Internet2Go, Mobil Internet üzerinde duruldu, mesajlar. Onu @gsterling takip edin. Greg Sterling tarafından daha eşya görmek


@sengineland izle





SEL, bazı haberler de yer alan değişiklikleri raporlama görmek isterdim. Evrensel arama sonuçlarıyla örgütlü fotoğraf, video, haber kaynakları, blog posta ve diğer içine yolunda yaptı. Burada ayrıntıları almak isteriz!


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bing Reklam başlattı telefon uzantıları Skype tüm cihazlar ile


Çalışma anlaşmazlıkları "Bing üzerinde" iddiası bu 2:1 tercih Bing Google için


Google denize indirmek tahmini Çapraz aygıt dönüşümleri AdWords içinde yeni tahmini toplam dönüşümler nın ilk aşaması


Facebook şimdi mesaj & durum güncellemeleri grafik arama içinde arama yapmanızı sağlar


Googlenın sinek kuşu uçuş alır: SEO Googlenın yeni algoritma fikir vermek


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama facebook da reklam vermek başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder